Britney Spears bebuder pause fra musikken

Den 31-årige popstjerne har brugt det meste af 2013 på et nyt album, der får titlen »Britney Jean«, og nu venter arbejdet med at promovere pladen efterfulgt af forberedelserne til koncerterne i spillebyen.
Spears bebuder allerede nu, at hun tager en lang pause efter Las Vegas.

»Det har været spændende at arbejde med mit nye album. Den CD er så forskellig fra alle mine andre plader«, siger Spears til BBCs Radio 1 og fortsætter: »Det er også lige til at blive nervøs af. Man bruger helt vildt meget tid på tingene, så det er ligesom at bringe et barn til verden«.

Spears fastslår, at hun aldrig have forestillet sig en karriere, der ville vare så længe, som den har gjort. »Det har jeg aldrig turdet drømme om. Og nu holder jeg altså snart pause et stykke tid«, slutter popstjernen, som bragede igennem med singlen »…Baby One MoreTime«, da hun blot var 17 år.

Det nye album, der bliver sangerindens ottende studieplade, kommer på gaden den 3. december, dagen efter Spears’ 32-års fødselsdag. Den 27.
december er der premiere på hendes Las Vegas-show »Britney: Piece of Me«, der går over scenen på casinohotellet Planet Hollywood.

 

Dagens Gossip