Brittany Murphys mor afviser forgiftning

Det er den afdøde skuespillerindes far og svigermor overbevist om efter en rapport fra det uafhængige laboratorium, som Murphys far Angelo Bertolotti fornylig bad om at undersøge hår- og vævsprøver fra datterens obduktion.

Carlson Labs fandt »betydelige rester« af tungmetaller i »8 Mile«-stjernens hår, hvilket ifølge laboratoriet åbner muligheden for, at hun blev forgiftet. Det samme gælder skuespillerindens mand Simon Monjack, som døde få måneder efter sin kone.

Bertolotti har aldrig anerkendt den officielle dødsårsag og er overbevist om, at hans datter blev forgiftet, men det afviser hans ekskone Sharon Murphy nu som det rene vrøvl. I et åbent brev i branchebladet Hollywood Reporter kalder hun tanken »absurd« og stiller spørgsmålstegn ved laboratoriets kvalifikationer.

»Under dække af at fremlægge en »analyse« skriver laboratoriet de værste usandheder og mener at kunne fastslå, at en trediepart myrdede min elskede datter«, raser fru Murphy og fortsætter: »Hvis hun havde indtaget rottegift, som det antydes, havde det nok vist sig i retsmedicinernes blod- og vævsprøver«.

Skuespillerindens mor påpeger også, at mange andre ting end gift kan påvirke indholdet af tungmetaller i hår. »Det kan være hårfarve, receptmedicin, hårlak, cigaretter og miljømæssige faktorer. Det kan også have været den skimmelsvamp, der faktisk blev fundet i huset og måske var det, der i virkeligheden dræbte hende«, skriver Sharon Murphy.

Den afdøde skuespillerindes svigermor Linda Monjack er enig med Bertolotti og støtter hans krav om en ny officiel undersøgelse.

Brittany Murphy var kun 32 år, da hun døde i december 2009 og hendes mand var 40, da han i maj 2010 døde under lignende omstændigheder på samme adresse.

Ifølge retsmedicinsk institut i Los Angeles var årsagen i begge tilfælde lungebetændelse og anæmi i kombination med et overforbrug af medicin.

 

Dagens Gossip