Brøndby åbner 2016 med sejr over Roskilde

Brøndby skød fredag eftermiddag året i gang med en træningskamp mod FC Roskilde, og den blev vundet knebent med 2-1.

Indskiftede Riza Durmisi stod for sejrsmålet for Brøndby efter lidt over en times spil, da den danske landsholdsback udnyttede et smukt oplæg fra holdkammeraten Magnus Eriksson.

To minutter forinden havde FC Roskildes Mikkel Nøhr på et hovedstød udlignet til 1-1 i en fodboldkamp, der blev spillet uden tilskuere på kunstgræsbanen i Hedehusene Idrætspark.

Det var Brøndbys finske angriber Teemu Pukki, som sørgede for 1-0-føringen på et straffespark efter 21 minutter.

I slutminutterne var FC Roskilde-profilen Jesper Bech lige ved at sørge for udligning til 2-2, men overliggeren reddede Mads Toppel i Brøndby-målet.

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, måtte se bort fra flere spillere, som i disse dage er med U19- og U21-landsholdet, heriblandt Frederik Holst og Christian Nørgaard.

Derudover havde Brøndby valgt at lade Daniel Agger og Thomas Kahlenberg sidde over, da de skal køres stille og roligt i gang, mens Ronnie Schwartz døjer med en forstuvet tå.

- Først og fremmest er det fantastisk at komme i kamp igen. Det vigtigste for os i trænerstaben er dog ikke selve spillet, men om at give mange af spillerne kampminutter i benene.

- Vi har været i gang med opstarten i godt og vel to uger, og ud over den daglige træning på banen har den stået på masser af tunge løb i skoven og arbejde i styrkelokalerne.

- Så spillerne og vi trænere glæder os til at komme ud og spille en reel fodboldkamp, sagde Thomas Frank til klubbens hjemmeside inden kampen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip