Brøndby-back: New Firm er det største i Skandinavien

Skrevet af admin

07/04/2015

Mest læste i dag

Johan Larsson skiftede inden forårssæsonen de trygge rammer hjemme i Elfsborg ud med Brøndby, og han har øjeblikkeligt sat sig tungt på højrebackpositionen med flere stærke præstationer.

Mandag spillede han sit andet lokalderby mod FC København, også kendt som New Firm, og den 24-årige svensker er imponeret over rammerne omkring fodboldopgøret efter 0-0-kampen på Brøndby Stadion.

- Det bliver vel næppe større i Skandinavien. Eller der er jo ikke noget, som er større i Skandinavien, fortæller Larsson.

Selvom den ujævne plæne gjorde sit til at eliminere alle former for poleret fodbold, og Johan Larsson var tvunget til at hælde lange bolde frem, hver gang han var i boldbesiddelse, så er han stadig fascineret af kampene mod FCK.

- Det er bare helt fantastisk at få lov til at være en del af. Jeg nyder det virkelig, siger den tidligere Elfsborg-spiller, som også mener, at niveauet i Danmark er højere, end det han kom fra i Sverige.

Johan Larsson har indtil videre medvirket i samtlige syv kampe, som Brøndby har spillet i foråret, og det er blevet til to sejre, tre nederlag og to uafgjorte kampe.

Brøndby kæmper hårdt for at erobre den tredjeplads, som er klubbens målsætning i denne sæson.

Efter det uafgjorte resultat mod FCK ligger holdet fra vestegnen med 35 point på fjerdepladsen efter 23 kampe.

/ritzau/