Brøndby bekræfter forhandlinger med Liverpool om Agger

Daniel Agger kan være på vej tilbage til Brøndby. Efter længere tids spekulationer om den danske landsholdsanførers fremtid bekræfter Brøndby IF i en fondsbørsmeddelelse, at der er forhandlinger med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby.

- Der har i dag været spekulationer i danske og internationale medier om, at Brøndby IF er i dialog med Liverpool FC omkring en transfer af Daniel Agger, skriver Brøndby i meddelelsen.

- Brøndby IF kan bekræfte, at der er dialog med Liverpool FC og Daniel Agger omkring et skifte til Brøndby IF. Såfremt det lykkedes at tilknytte Daniel Agger i løbet af de kommende dage, vil den regnskabsmæssige påvirkning af årets resultat være begrænset, lyder det fra klubben.

Brøndby har ikke yderligere kommentarer til spekulationerne omkring Daniel Agger, lyder det fra Brøndbys administrerende direktør Jesper Jørgensen i meddelelsen.

I løbet af sommeren har den 29-årige Daniel Agger været rygtet væk fra Liverpool. Forsvarsspilleren har på det seneste døjet med knæproblemer, og Agger har ikke spillet kampe hidtil i sæsonen.

Ekstra Bladet skriver lørdag, at de to klubber forhandler om den danske spiller.

Også ifølge den engelske avis Liverpool Echo forhandler klubberne om en permanent transferaftale til en værdi af omkring tre millioner pund - svarende til omkring 28 millioner kroner.

Hvis aftalen med Brøndby falder på plads, kan det vise sig at blive en langt mindre indbringende forretning for Liverpool, end klubben tidligere har haft mulighed for.

Liverpool afviste ifølge Liverpool Echo et tilbud på Agger på 20 millioner pund fra Manchester City i 2012 og et tilbud på 15 millioner pund fra Barcelona for et år siden.

Tidligere har det været fremme, at Liverpool har forhandlet med blandt andet Atlético Madrid og Napoli om den danske spiller, men ifølge den engelske avis har Daniel Agger meddelt sin klub, at han ikke er interesseret i at skifte til andre klubber end Brøndby.

Daniel Agger skiftede fra Brøndby til Liverpool FC i januar 2006 og har altså haft otte år i den engelske klub. Han har været på banen 232 gange for klubben i årenes løb.

Der skal handles hurtigt, hvis Daniel Agger skal nå at vende hjem til Brøndby. Sommerens transfervindue lukker mandag ved midnat.

/ritzau/

 

Dagens Gossip