Brøndby-boss tror på sejr i returmøde med Hertha Berlin

Brøndby har muligheder for at komme videre i jagten på gruppespillet i Europa League, vurderer klubbens tyske træner, Alexander Zorniger.

Torsdag aften tabte Brøndby 0-1 ude til Hertha Berlin i de to klubbers første møde i tredje kvalifikationsrunde i turneringen, hvor den samlede vinder er videre til to playoffkampe om at nå gruppespillet.

- Jeg er ikke tilfreds, men jeg er heller ikke utilfreds. Det var ikke et dårligt resultat, men vi kunne godt have gjort det bedre.

- Der er en grund til, at de spiller i den bedste liga. De er bedre end os, men jeg ser virkelig frem til returkampen.

- Jeg tror helt sikkert på, at vi kan slå dem, men de er favoritter, og det er der en grund til, siger Zorniger til Kanal 6 efter nederlaget.

Brøndby var fint med i opgøret og havde muligheder, men måtte indkassere en scoring i første halvleg, da Vedad Ibisevic diskede op med en perle og halvflugtede bolden ind bag Frederik Rønnow i Brøndbys mål.

- Det gik hurtigt derinde. Jeg havde hånden på, men den tog et opspring.

- Vi var måske lidt for skræmte nogle gange og skulle vise lidt mere mod ved at holde mere fast i bolden.

- Når det er sagt, så var vi med i kampen. Det var en lige kamp, og vi havde egentlig større chancer, men det er måske grunden til, at de spiller i Bundesligaen, siger Rønnow til Kanal 6.

Brøndby-keeperen tror også på mulighederne i returmødet den 4. august i Brøndby.

- Resultatet gør, at vi bestemt har noget at spille for. Det er vigtigt, at vi holder nullet hjemme. Vi skal fortsætte det, vi har gang i. Det var en fin kamp, men vi kunne godt have været lidt skarpere, siger Frederik Rønnow.

/ritzau/

 

Dagens Gossip