Brøndby-boss: Vi har ikke ramt det ventede niveau

Superligaen er 11 spillerunder gammel, og dermed er en tredjedel af sæsonen afviklet.

Brøndby står noteret for 17 point, hvilket rækker til en femteplads - 10 point efter førende FC Midtjylland.

Ikke helt som ventet, mener Brøndbys sportsdirektør, Per Rud.

- Jeg plejer altid at dele sæsonen op i tre, og nu har vi så spillet de første 11 kampe. Det samlede billede her er, at vi har leveret jævnt, men ikke mere end det, siger Per Rud.

- Det har været jævnt, men med opløftende tendenser hen mod slutningen. Vi vidste godt, det ville blive sådan, men vi havde alligevel håber på, at vi ville få en bedre start.

- Der er nogle forklaringer på det, men det ændrer ikke på, at jeg samlet set synes, at vi ikke har haft det niveau, som vi havde forventet, siger han.

Der har været både gode og dårlige præstationer i løbet af sæsonen, men Brøndby har haft svært ved at finde kontinuiteten. Søndag vandt Brøndby overbevisende 5-0 over FC Vestsjælland.

- Jeg står ikke og siger, at vi skulle have haft mange flere point, for jeg synes, det har været en meget ujævn præstation over de første 11 runder, siger Rud.

- Men jeg synes alligevel, der har været en periode på det seneste, hvor præstationerne er blevet bedre. Det niveau, vi har leveret mod Esbjerg, AaB og FC Vestsjælland, er det niveau, jeg har en forventning om, at Brøndby kan levere på.

Brøndby har i de første 11 spillerunder vundet fem og tabt fire kampe, mens to er endt uafgjort. Afstanden mellem de vundne og tabte kampe skal ifølge Per Rud gerne øges.

- Over 33 spillerunder har jeg en klar overbevisning om, at vi vinder mange flere kampe, end vi taber, men omvendt vil jeg også sige, at vi ikke partout skal ligge i toppen. Det er noget, vi skal arbejde os til, siger Rud.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip