Brøndby frygter Viborgs dødbolde og Jeppe Curth

Når Brøndby søndag eftermiddag for anden gang denne sæson gæster oprykkerne fra Viborg i Alka Superligaen, har udeholdet øje for to ting, som gør Viborg farlige: Dødboldene og angriberen Jeppe Curth.

Det siger Brøndby-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Viborg har et erfarent hold og spiller oftest lige op med deres modstandere, og til trods for deres aktuelle placering som nummer 11 har de en stærk defensiv ført an af Mikkel Rask.

- De er farligst på standardsituationer, men med Jeppe Curth tilbage har de offensivt flere strenge at spille på. Ingen kampe er nemme i Superligaen, og det gælder også kampen mod Viborg, siger Thomas Frank.

På papiret er der dog ikke meget at frygte for Brøndbys defensiv. Viborg har således kun scoret seks mål i 11 superligakampe i denne sæson. Tre af dem er sat ind af Jeppe Curth, mens sidste sæsons store profil i 1. division Serge Déblé endnu ikke har scoret.

Sidst holdene mødtes tilbage i august, vandt Brøndby 4-0, men det var ikke et retvisende billede på styrkeforholdet mellem de to hold på dagen, siger Thomas Frank.

- Resultatet i Viborg var vigtigt for os, da det var vores første sejr i Superligaen i denne sæson. Kampen i sig selv var dog langt mere lige, end resultatet antyder.

- Viborg spillede faktisk en fornuftig kamp, men vi var konsekvente i vores afslutninger, og da vi scorede til 2-0, mistede de lidt pusten, og så lukkede vi kampen, siger Thomas Frank.

Opgøret mellem Superligaens nummer 11 og nummer otte begynder søndag klokken 16.

/ritzau/

 

Dagens Gossip