Brøndby har fundet en ny hovedsponsor

Fodboldklubben Brøndby har indgået en etårig aftale med en ny hovedsponsor. Hovedsponsoraftalen vil indbringe et væsentligt millionbeløb til Brøndby, oplyser superligaklubben i en fondsbørsmeddelelse.

- Brøndby IF har i dag indgået en etårig aftale med en ny hovedsponsor. I hovedsponsoraftalen er der aftalt en option på yderligere to år, som den nye hovedsponsor kan udnytte inden udgangen af 2014.

- Hovedsponsoraftalen vil indbringe et væsentligt millionbeløb til Brøndby IF i aftaleperioden, oplyser Brøndby.

Brøndbys nye hovedsponsor præsenteres på et pressemøde på Brøndby Stadion mandag klokken 13. Indtil da har Brøndby ikke yderligere kommentarer til aftalen.

Den tidligere hovedsponsor Kasi Group med den karismatiske leder Jesper Nielsen i spidsen opsagde aftalen efter utilfredshed med klubbens daværende ledelse.

Superligaklubben har forgæves forsøgt at finde en ny sponsor, siden Kasi Group i 2009 trak sig fra et femårigt hovedsponsorat, der blev tegnet tilbage i 2007.

I den aftale, der blev indgået i forbindelse med den brudte kontrakt, hed det, at Kasi Group skulle betale omkring 20 millioner kroner årligt, hvis ikke klubben fandt en ny sponsor inden udløbet af den oprindelige kontrakt, som løb til sommeren 2013.

De manglende sponsorindtægter har været med til at forværre Brøndbys økonomi. Senest nedjusterede klubben årets resultat før skat for 2014 - som nu lyder på et underskud i niveauet 160 til 170 millioner kroner.

Til trods for den nye sponsoraftale fastholder Brøndby forventningerne til årsregnskabet, som stadig lyder på et underskud på 160-170 millioner kroner.

Brøndby endte på en fjerdeplads i Superligaen i sidste sæson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip