Brøndby-helt: Jeg har længtes efter at score mål

Brøndby fik tre tiltrængte point, da Sønderjyske søndag blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i bagagen.

Sejren blev grundlagt med to mål af angriberen Simon Makienok, der ellers ikke har haft den bedste sæsonstart.

Han havde således ikke scoret i næsten 500 minutter inden sit første mål i dag.

- Jeg har længtes efter at score, men samtidigt har jeg også syntes, at folk skulle slappe lidt af omkring det, siger Makienok og erkender samtidigt, at måltørken har naget ham:

- Holdet vinder kampe, når jeg scorer, så selvfølgelig er det dejligt. Det har da irriteret mig.

- Jeg er ikke bleg for at indrømme, at det første mål gav mig lidt ekstra tro på tingene. Jeg prøvede lidt mere. Men mit fokus har bare hele tiden været på, at det er gået godt til træning.

- Tilliden til mig og troen har hele tiden været der, og jeg har ikke tænkt, at jeg havde mistet evnen til at lave mål er noget i den stil. Det har været blæst lidt for meget op.

Cheftræner Thomas Frank er glad for Makienoks mål og 2-0-sejren.

- Vi viste, at der er bund i holdet. Vi dominerede mange faser af kampen, skabte flest chancer, havde bolden mest og lukkede Sønderjyske godt ned. På mange måder er jeg tilfreds.

- Men vi skal fastholde bolden lidt mere end i dag og være bedre til at vende spillet, siger Brøndby-træneren, der ikke godkender de syv indsamlede point i sæsonens første fem kampe.

- Nej, der er vi selvfølgelig ikke tilfreds med. Vi kender betingelserne. Om vi så lige skulle have haft ni eller ti, ved jeg ikke, men vi burde have flere point, siger Frank.

Brøndby har nu to uger inden sin næste kamp, som er i Farum mod FC Nordsjælland. /ritzau/