Brøndby henter norsk stopper på fireårig kontrakt

Fodboldspilleren Fredrik Semb Berge har underskrevet en fireårig kontrakt med Brøndby. Den norske spiller skifter fra Odd BK. Parterne har aftalt, at de økonomiske detaljer i handlen ikke offentliggøres.

Semb Berge, der er 24 år, spillede i 2013 tre A-landskampe for Norge, og han var en central del af det norske U21-landshold, der vandt bronze ved U21-EM i Israel sidste år.

- Vi har fået en ønskespiller i Fredrik Semb Berge. Det er en spiller, vi gennem lang tid har live-scoutet på. Senest i fredags hvor assistenttræner Claus Nørgaard og jeg var i Skien og overværede en rigtig god pokalkamp mod Vålerenga.

- Vi er overbeviste om, at Fredrik passer perfekt ind i vores projekt og den måde, vi gerne vil spille fodbold på, siger sportsdirektør i Brøndby, Per Rud, til klubbens hjemmeside.

- Fredrik har allerede et højt spillemæssigt niveau og har blandt andet sidste år spillet tre A-landskampe, men det er samtidig en spiller med et videreudviklingspotentiale.

- Vi er sikre på, at vores dygtige stab sammen med Fredrik kan løfte ham til et endnu højere niveau til stor gavn for Brøndby.

Cheftræner Thomas Frank er glad for den defensive forstærkning.

- Semb Berge er en god duelspiller, som er dygtig til at forsvare feltet. Han har et godt hovedspil og er placeringsstærk. Derudover har han gode lederegenskaber. Fredrik er fortsat en ung spiller, og alle de kompetencer skal selvfølgelig videreudvikles.

- Det er vores opgave i samspil med Fredrik at forløse hans potentiale over de næste sæsoner. Fredrik supplerer vores øvrige stoppere godt, og vi har nu endnu hårdere konkurrence om pladserne, hvilket er nødvendigt i en lang sæson, siger Thomas Frank.

Senere mandag slutter Fredrik Semb Berge sig til Brøndby-truppen, der er på træningslejr i Tyskland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip