Brøndby-keeper efter afklapsning: Kun ét hold på banen

Skrevet af admin

01/05/2016

Mest læste i dag

Brøndby tabte søndag eftermiddag et vigtigt skridt i kampen om medaljer, da holdet blev sendt hjem til Sjælland med et 0-3-nederlag i Aalborg.

AaB dominerede kampen fra start til slut, og havde det ikke været for stor ineffektivitet hos hjemmeholdet, kunne kampens udfald have været mere markant.

Med nederlaget har Brøndby nu fire point op til AaB med kun seks spillerunder tilbage af Alka Superliga-sæsonen.

- Vi må kigge os selv i spejlet og se, hvad fanden vi kan gøre bedre. Det var bare ikke godt nok i dag, siger Brøndby-målmand Frederik Rønnow efter kampen.

- Vi havde snakket om, at vi skulle have en god start. Det var okay de første 10 minutter, men der fra var der kun ét hold banen. Det må ikke lade sig gøre i en kamp, der er så vigtig, siger keeperen.

Heller ikke Brøndby-træner Auri Skarbalius havde meget positivt at sige om gæsternes indsats.

- Hvis man skal lykkes mod AaB, skal man på bolden i længere faser af kampen, og det formåede vi ikke i dag. Vi haltede hele vejen igennem kampen, siger Brøndby-træneren.

- Vi ved godt, hvor dygtige AaB er til at spille bolden rundt, og vi er ikke det første hold, der løber efter bolden, når de har den.

- Vi skal blive bedre og arbejde videre med de ting, vi mangler. Vi lykkes, når vi selv er bedre på bolden, men så snart vi løber efter bolden, er vi ikke dygtige. Det er den vigtigste ting, slutter Auri Skarbalius.

Brøndby får i næste spillerunde besøg af FC Nordsjælland.

/ritzau/