Brøndby-keeper: Forårsbanerne vil være en fordel for os

11/04/2016 08:15

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Brøndby leverede forårets måske bedste præstation i Alka Superligaen, da holdet på hjemmebane slog OB 1-0 søndag.

I mange kampe har målmand Frederik Rønnow haft rigeligt at se til mellem stængerne, og mod OB måtte Brøndby også læne sig op ad et par gode Rønnow-redninger for at sikre de tre point.

Men spillet var ligesom mod FCK i midtugen klart bedre end tidligere på foråret, og skal man tro Frederik Rønnow, er de bedre og mere grønne græstæpper en del af forklaringen.

- Jo bedre banerne bliver, jo bedre bliver det også for os. Vi ved, at vi er gode fodboldspillere, så hvis vi kan få bolden ned på jorden og ikke for mange lange bolde med duelspil, så er det til vores fordel, siger Rønnow.

Den stærke målmand har været en af Brøndbys bærende kræfter i denne sæson, hvor han med 12 clean sheets i 20 superligakampe for klubben har været kraftigt medvirkende til, at holdet stadig er at finde i medaljekampen.

Her er man nu kun tre point fra AaB, der indtager andenpladsen.

Cheftræner Auri Skarbalius så søndag igen Rønnow bidrage med et par gode redninger, men han så også tegninger til, at spillet er i fremgang.

- Vi leverede en virkelig koncentreret indsats og holdt fokus hele vejen. Der var et par chancer, hvor Frederik redder os, men ellers holdt vi dem væk, og vi skabte selv fire-fem store chancer, som vi burde have scoret på, siger Brøndby-træneren.

Brøndbys næste opgave i Superligaen er udekampen i Parken mod FC København 17. april.

/ritzau/