Brøndby køber U21-landsholdsspiller i Norge

Superligaklubben Brøndby henter den norske U21-landsholdsspiller Elbasan Rashani på en fireårig kontrakt. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Rashani kommer fra Odd BK i den norske liga og skifter med øjeblikkelig virkning.

Han gennemgik lægetjekket torsdag morgen og træner med sine nye holdkammerater torsdag formiddag.

- Elbasan Rashani er en dygtig kantspiller, som vi længe har haft et godt øje til. Han har speed, teknik og er dygtig til at udfordre, og desuden er han fortsat ung og har et stort videreudviklingspotentiale, siger Brøndbys sportschef Per Rud i en pressemeddelelse.

For nogle uger siden købte Brøndby også Fredrik Semb i Odd BK, og i forbindelse med den sidste scouting af Semb, lagde cheftræner Thomas Frank også mærke til Elbasan Rashani.

- Det sidste halve år har vi kunne se, at han virkelig har lagt på sit spil og er begyndt at få mere udbytte af sine aktioner i form af blandt andet mål og assists, fortsætter Per Rud, som også mener, at den unge nordmand menneskeligt passer godt ind i klubben fra den storkøbenhavnske vestegn.

I Rashanis nu tidligere klub glæder de sig også over salget. For man kunne ikke holde så længe på ham.

- Salget er så stort, at det var umuligt at sige nej til, siger klubbens daglige leder Einar Håndlykken til klubbens egen hjemmeside.

- Elba ønskede ikke, at skrive under på en ny kontrakt, så han ville være tabt for klubben om fire måneder. Nu får han de udfordringer, han ønsker sig, og vi får gode penge for ham. Det gør også, at vi har mulighed for at forstærke vores hold, fortsætter Håndlykken.

Elbasan Rashani har i alt spillet 33 landskampe for Norge fra U17 til U21.

/ritzau/

 

Dagens Gossip