Brøndby-kvinder genvinder pokalen efter vild afslutning

For sjette gang på stribe kan Brøndbys fodboldkvinder sætte DBU's pokal ind i pokalskabet, men publikum måtte igennem noget af en gyser, før 2-1-sejren over Fortuna Hjørring var en realitet fredag eftermiddag.

De tilrejsende fra Nordjylland førte nemlig 1-0 på Line S. Jensens træffer, helt frem til kampen gik ind i dommerens tillægstid, men på to scoringer i overtiden vendte de nykårede danmarksmestre billedet.

Først fik Brøndby tilkendt et straffespark, som Simone Boye udnyttede til udligning til 1-1. Da lignede det en omgang forlænget spilletid, men i kampens 94. minut lavede Julie Trustrup sejrsmålet under stor jubel på den velbesøgte bane 2 i Brøndby.

Sejren var Brøndbys ottende pokaltitel gennem tiderne, og dermed har klubben fra den københavnske vestegn også lagt sig i spidsen på den historiske hitliste. Fredagens modstander, Fortuna Hjørring, bliver stående på i alt syv pokalsejre.

Hjørring vandt senest i 2008. Siden 2010 har Brøndby vundet hvert eneste år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip