Brøndby-kvinder: Mindre pres på os i Champions League

Brøndbys kvindefodboldhold overraskede mange, da de med en samlet 2-1 sejr over Linköping gik videre til Semifinalen i Champions League.

Næste modstander er Frankfurt.

Brøndby påtager sig endnu en gang rollen som underdogs mod Frankfurt, men det gør ikke Brøndby-pigerne noget.

- Der er mindre pres på os, end vi er vant til fra den danske liga, for der er det os, der forventes at vinde hver gang. Så det er fint at være underdogs, for så kan vi kun overraske, siger Brøndbys Emma Madsen til UEFA.com.

Spørger man Brøndbys træner, Per Nielsen, så er der også en god grund til, at tyske Frankfurt er favoritter mod Brøndby.

- Den tyske dame-liga er måske den bedste i Europa lige nu, og Frankfurt ligger nummer to i den liga, så det er et tophold i europæisk kvindefodbold, vi skal møde.

- Frankfurt er selvfølgelig favoritter, men det var Linköping også, da vi mødte dem, og så må vi bare agere ud fra det, siger Per Nielsen.

Vejen til finalen i Champions League er svær, men holdets midtbanespiller Katrine Veje mener, at Brøndby kan tage meget med fra deres opgør mod Linköping i kvartfinalen.

- Vi skal se, om vi ikke kan lykkes med at gøre det, som vi gjorde mod Linköping. Få lavet et hurtigt mål og så holde dem nede resten af kampen. Kan vi det, så har vi også en god chance, tror jeg, siger Katrine Veje og peger samtidig på én bestemt Frankfurt-spiller, som Brøndby skal være opmærksom på:

- Frankfurt har mange dygtige spillere, men især deres midtbanespiller Dzsenifer Marozsán skal vi holde øje med. Hun er kun 23 år, og jeg tror, at hun på et tidspunkt kan blive verdens bedste fodboldspiller. Hun er rigtig dygtig, siger Veje.

Første opgør i semifinalen spilles søndag klokken 14 i Frankfurt, og returopgøret spilles lørdag den 25. april klokken 12 på Brøndby Stadion.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip