Brøndby lejer finsk landsholdsangriber i Celtic

Superliga-klubben Brøndby henter endnu en angriber. Den finske landsholdsangriber Teemu Pukki skifter fra Celtic til den københavnske vestegn på en lejeaftale med købsoption.

Det er den anden angriber, Brøndby lejer i den skotske klub mandag, efter man tidligere har præsenteret islændingen Holmbert Fridjonsson som Brøndby-spiller for resten af denne sæson.

Den nye Brøndby-spiller var vurderet som et af finsk fodbolds mest spændende talenter, da han brød igennem for HJK Helsinki. Han skiftede i 2011 fra den finske hovedstad til den tyske storklub Schalke 04.

Men hverken i Tyskland eller i det efterfølgende ophold i Skotland har nu 24-årige Pukki fået det store gennembrud, og nu forsøger han sig altså i Brøndby, der i sidste uge solgte førsteangriberen Simon Makienok til Italien.

Teemu Pukki, der mandag aften er blevet præsenteret på Brøndby Stadion, var blot 18 år, da han debuterede for det finske landshold i en kamp mod Japan.

Siden er det blevet til 32 landskampe og otte mål - mest berømte scoring faldt, da Finland i 2013 sensationelt klarede 1-1 i en VM-kvalifikationskamp på udebane mod Spanien.

I Brøndby får han trøje nummer ni.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip