Brøndby-matchvinder havde regnet med bænkeplads mod FCK

27/09/2015 18:44

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Martin Albrechtsen havde egentlig ikke regnet med, at han skulle være med i startopstillingen, da Brøndby søndag eftermiddag tog imod ærkerivalen FC København i Alka Superligaen.

Men den tidligere FCK-spiller var alligevel med som Daniel Aggers makker i midterforsvaret fra start og blev matchvinder 13 minutter før tid, da han headede 1-0-scoringen forbi Stephan Andersen i gæsternes mål.

- Jeg fik det at vide halvanden time før kampen. Jeg var på B-holdet til træningen lørdag, og så skiftede vi halvvejs, hvor jeg så var med i startelleveren i en kort periode.

- Som jeg sagde til mine venner og min familie, så ville jeg blive overrasket, hvis jeg spillede. Så jeg var overrasket, men det lå også lidt i luften, fordi Thomas Frank (Brøndbys træner) har gjort det før.

- Da vi spillede 0-0 mod FCK i april, kom jeg også ind og spillede, efter nærmest at have været fjerdevalg, siger Martin Albrechtsen.

Den 35-årige forsvarer repræsenterede FCK fra foråret 2002 og frem til sommeren 2004, hvor han skiftede til West Bromwich i Premier League.

Modsat mange andre spillere havde han ingen problemer med at juble massivt over en scoring mod en tidligere klub.

- Nej, det kunne jeg ikke holde tilbage. Det var fedt at score, og fansene har ventet på det i lang tid. Så det var bare med at give dem noget igen, da det lykkedes.

- Det er altid fedt at spille de her kampe, og jeg ved, at jeg præsterer på et højt niveau i kampe mod FCK. Der er tænding fra start og intensitet og nærkampe, siger Martin Albrechtsen.

Brøndby kom med sejren op på 14 point for ti kampe.

Brøndby tager næste søndag imod Esbjerg i den sidste kamp, før der er pause i Superligaen på grund af Danmarks kampe mod Portugal og Frankrig.

/ritzau/