Brøndby møder belgisk danskerklub i Europa League

Det bliver belgiske Club Brugge, der bliver Brøndbys modstander i tredje kvalifikationsrunde til Europa League.

Det blev resultatet af fredagens lodtrækning i Uefas hovedkvarter i Nyon i Schweiz, der også sørgede for en modstander fra Polen eller Liechtenstein til Esbjerg, hvis vestjyderne slår sig igennem til tredje runde.

Club Brugge har i årtier været en klub med stærke bånd til Danmark og har haft adskillige danske spillere på lønningslisten.

Aktuelt spiller midterforsvareren Jim Larsen og midtbanemanden Jesper Jørgensen for sidste års vicemestre i den belgiske liga.

Club Brugge og Brøndby mødtes i den daværende Europa Cup for mesterhold i efteråret 1988, hvor belgierne gik videre på et sent udebanemål scoret af den danske angriber Kenneth Brylle.

Første kamp mellem de to hold skal spilles i Belgien 31. juli, mens der er returkamp i Brøndby en uge senere.

Esbjerg trak vinderen af kampen mellem Ruch Chorzow fra Polen og FC Vaduz fra Liechtenstein i tredje runde. Polakkerne vandt det første møde på hjemmebane med 3-2.

Inden det kommer så vidt, skal vestjyderne dog først slå Kairat Almaty fra Kasakhstan ud i anden runde. Første kamp på udebane endte 1-1. Der er returkamp i Esbjerg på torsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip