Brøndby overvejer at droppe udebaneafsnit efter ballade

Superligaklubben Brøndby overvejer at tage drastiske metoder i brug for at bekæmpe den ballade, som dele af klubbens fans udøver.

I forbindelse med søndagens udekamp mod FC København gjorde nogle fans sig uheldigt bemærket både under kampen i Telia Parken og i bybilledet før og efter kampen.

- Hærgen af S-tog, vandalisering af andres ejendom, chikane af borgere samt kast af genstande på stadion er blot nogle af de "bedrifter", som siden søndag har givet Brøndby-fans og Brøndby IF negativ omtale, skriver klubben på sin hjemmeside.

Klubben skriver, at den nu som en konsekvens af balladen efter hver kommende udekamp vil indhente efterretninger fra alle relevante parter og evaluere kampens afvikling.

- Hvis der har været større uro af den ene eller anden karakter, før, under eller efter kampen, kan konsekvensen være, at Brøndby IF frasiger sig udebaneafsnittet til næstkommende udekamp.

- Det er vigtigt at slå fast, at det ikke er et middel, vi ønsker at tage i brug. Skulle det ske, vil det være en ærgerlig, men nødvendig konsekvens, hvis vi igen oplever omfangsrig ballade omkring en udekamp, lyder det på klubbens hjemmeside.

Klubben appellerer til, at dens fans kigger indad, så den undgår ballade fremover.

Søndagens kamp i Telia Parken sluttede 1-0 til hjemmeholdet FC København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip