Brøndby-polak sænker AGF's ti mand

24/04/2016 22:02

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Den polske angriber Kamil Wilczek blev en overraskende matchvinder, da Brøndby søndag slog AGF med 2-1 i Alka Superligaen.

Det var første gang, at den 28-årige polak var i startopstillingen, efter at Auri Skarbalius overtog trænerposten i Brøndby efter Thomas Frank for halvanden måned siden.

Søndag havde det polske vinterindkøb fra Carpi fået en sjælden chance i et dramatisk opgør, der bød på en tidlig udvisning af AGF's Morten "Duncan" Rasmussen og et brændt straffespark af Daniel Agger.

Den polske angriber greb muligheden med to lidt heldige mål, hvor angriberen havde placeret sig det helt rigtige sted.

20 minutter før slutfløjt scorede Kamil Wilczek sejrsmålet, efter at Johan Elmander havde headet på indsiden af stolpen. Bolden sprang ud til angriberen, der nemt scorede sejrsmålet til 2-1.

Ti minutter før pausen havde Wilczek også gjort det til 1-1 på en endnu større tilfældighed.

Teemu Pukkis skudforsøg fra kanten af straffesparksfeltet var sikkert endt flere meter ved siden af gæsternes mål, men heldigvis for Brøndby ramte bolden Wilczeks hæl og sneg sig i mål.

AGF-målmand Stefan Rasmussen, der ikke stod sin bedste kamp, kunne ikke nå ud til stolpen og hindre Brøndby-udligningen til 1-1.

AGF fik ellers en drømmestart efter tre minutter, da en umarkeret Danny Olsen headede gæsterne i front ved bageste stolpe.

Thomas Kahlenberg fik ikke markeret godt nok på et AGF-hjørnespark, og så blev bolden forlænget til Olsen, som kunne gøre det til 1-0.

Midtvejs i første halvleg trykkede Brøndby for alvor på for at få udlignet. Martin Ørnskov var tæt på at sparke bolden i mål, men på målstregen fik Morten "Duncan" Rasmussen på ulovlig vis hindret udligningen.

Den tidligere Brøndby-angriber blokerede bolden med overarmen, hvilket udløste straffespark og rødt kort til "Duncan".

Daniel Agger blev sat til at sparke straffesparket, men landsholdsanføreren lossede bolden op på overliggeren.

Brøndby har med sejren 42 point på femtepladsen, mens AGF er nummer 11 med 26 point.

/ritzau/