Brøndby sender skadet Boulahrouz til specialist

En skade i læggen betyder, at Brøndbys hollandske forsvarsspiller Khalid Boulahrouz går glip af resten af træningslejren i Dubai.

Problemer med læggen kostede også Boulahrouz lokalderbyet mod FC København den 1. december i Superligaen.

Hollænderen tjekkede ud sent torsdag aften på Dubai-hotellet Jebel Ali Beach for at sætte sig i et fly med kurs mod Holland.

- Vi vælger at gå meget forsigtigt frem i Boulahrouz' tilfælde. Vi har passet godt på ham hele januar ud fra devisen, at vi ikke må presse ham. Han har trænet fint her i Dubai, men for et par dage siden mærkede han "et stik i læggen".

- Det tænder nogle advarselslamper hos alle - fra Boulahrouz over trænerstaben til den medicinske sektor, siger Brøndbys cheftræner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- På den baggrund og efter samråd med spilleren har vi valgt at sende Boulahrouz hjem til skanning og efterfølgende behandlinger hos specialister i Amsterdam.

- Man kan kalde det en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Boulahrouz er perfektionist og lytter opmærksomt til de signaler, hans krop sender.

- Vi kommer til dagligt at være i kontakt med Boulahrouz for at tale det videre forløb igennem. Dosering er nøgleordet, når det handler om at få et godt skadesforløb, siger Thomas Frank.

Boulahrouz samles med Brøndby-truppen igen i næste uge, når træningslejren i Dubai er overstået.

På grund af en spilledags karantæne er forsvarsspilleren i forvejen afskåret fra at deltage i forårspremieren hjemme mod AaB den 23. februar.

/ritzau/

 

Dagens Gossip