Brøndby skærmer af for Daniel Agger

Brøndby beskytter Daniel Agger fra omverdenen, fordi mange vil have fat i landsholdsanføreren, der i sommerens transfervindue sensationelt vendte hjem til Brøndby fra Liverpool.

Comebacket udeblev søndag i nederlaget til Randers på Brøndby Stadion, og nu ser det ud til, at Agger får comeback i weekenden mod FC København i Parken i stedet for.

- Vi passer lidt på Daniel. Alle river og flår i ham, og det er hver eneste dag. Det er aviser, og det er tv-stationer, siger Brøndbys kommunikations- og marketingdirektør, Anders Bay, til DR Sporten.

- Vi er rigtigt glade for den her interesse, men vi skal også beskytte ham en lille smule, så han kan passe sin fodbold, pleje sin skade og lande i de nye rammer.

- Derfor sørger vi for, at han er til rådighed for pressen om torsdagen og i forbindelse med kampene, siger Anders Bay.

Agger kommer også til at skuffe fans, som vil have autografer, siger Anders Bay.

- Alle vil gerne have en bid af Daniel Agger. Daniel vil rigtig gerne tilfredsstille alle, men hvis han skulle det og skrive autografer og få taget billeder med fans, så kunne han ikke lave andet.

- Vi er kede af, at vi kommer til at skuffe nogen, men Daniel har også en fodboldkarriere, han skal passe og en familie, der skal lande, så derfor tager vi det stille og roligt, fortæller Bay.

/ritzau/

 

Dagens Gossip