Brøndby skal stoppe 10 års sejrstørke i Telia Parken

Brøndby må siges at have lidt af et kompleks på udebane mod FC København. Fredag var det 10 år siden, at holdet senest sejrede mod FCK i landets nationalarena.

Da vandt Brøndby 3-1 med blandt andre Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Johan Elmander på banen. Netop de tre helte er vendt tilbage til klubben inden for det seneste år.

Siden har de to ærkerivaler mødt hinanden 14 gange i det, der nu hedder Telia Parken.

Ni gange har FC København vundet, mens fem kampe er sluttet uafgjort.

Blandt andet i det seneste møde i maj, da Brøndby førte 1-0 indtil dommerens tillægstid, men måtte nøjes med 1-1 efter Thomas Delaneys sene udligning.

I Brøndby gav det seneste møde dog tro på, at det kan lade sig gøre at få tre point med hjem fra Telia Parken, når holdene tørner sammen søndag eftermiddag.

- Det kræver, at vi går derind med stor tro på egne evner. Vi skal vise stort mod til at turde spille og holde fast i kuglen, når der er plads til at spille.

- Det var der sidst, vi var i Parken. Og så skal vi være aggressive i vores presspil, siger Brøndby-træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Han forventer en tæt kamp mellem de to klubber, hvor små ting bliver afgørende.

- Tit bliver disse kampe afgjort ved en enkelt rigtig god individuel præstation eller en standardsituation, fordi vi er så opmærksomme på hinanden, siger Frank.

Søndagens kamp begynder klokken 16.30.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip