Brøndby slås med skader inden Esbjerg-møde

Det er forårets to bedste mandskaber i Superligaen, der tørner sammen, når Brøndby gæster Esbjerg søndag.

Esbjerg har maksimumpoint efter de første tre runder, mens Brøndby som det eneste hold har samlet syv ud af ni mulige point sammen.

Søndag spiller de to hold en sekspointskamp om ligaens fjerdeplads. I tilfælde af sejr til Esbjerg er holdet kun et point efter Brøndby, mens udeholdets gulerod er at kunne distancere vestjyderne med syv point.

Men det kan blive svært for Brøndby, der har tabt de to seneste ligamøder til Esbjerg. Derudover må Brøndby-træner Thomas Frank igen se bort fra en række profiler fra idealopstillingen.

Hans foretrukne duo i det centrale forsvar Khalid Boulahrouz og Martin Albrechtsen er ikke blevet deres skader fra Randers-kampen kvit og sidder udenfor.

Det samme gælder makedoneren Ferhan Hasani, der torsdag pådrog sig en muskelskade. Han har ellers været en del af startopstillingen i de seneste syv spillerunder.

Endelig stod det fredag klart, det unge midtbanetalent Christian Nørgaard grundet en knæskade kommer til at sidde uden for i en til tre måneder.

For målmand Lukas Hradecky bliver kampen speciel, da det er første gang, han stiller op på sin gamle hjemmebane efter det opsigtvækkende skifte fra Esbjerg til Brøndby sidste sommer.

- Det er klart, at Esbjerg har spillet godt, og det bliver nok vores sværeste kamp indtil videre i foråret, men vi har også spillet meget godt.

- Vi er blevet bedre og bedre, så vi har meget selvtillid, og det er klart, at vi går efter sejren, siger Hradecky til Brøndbys hjemmeside.

Kampen begynder søndag klokken 19.

/ritzau/

 

Dagens Gossip