Brøndby spadserer videre i Europa League

Med en solid 9-0-sejr i bagagen på turen til San Marino var der reelt tale om en formssag for Brøndby, som da også gik nemt videre til anden kvalifikationsrunde i Europa League.

Torsdag aften vandt Brøndby 2-0 ude over Juvenes/Dogana og gik dermed samlet videre med en knusende sikker 11-0-sejr.

Præcis som i den første kamp åbnede den svenske veteran Johan Elmander scoringen med målet til 1-0.

Men i modsætning til den overlegne kamp på Brøndby Stadion, hvor sjællænderne var foran 6-0 ved pausen, så stod det 0-0 efter de første 45 minutter i San Marino.

I anden halvleg satte Brøndby dog hurtigt tingene på plads. Efter Elmanders 1-0-scoring efter 49 minutter, så fordoblede Elbasan Rashani føringen 10 minutter senere.

Brøndby sparede tilmed en række profiler som Daniel Agger, Martin Ørnskov samt U21-landsholdsspilleren Christian Nørgaard. Desuden var Frederik Holst blevet hjemme i Danmark sammen med den nye målmand Frederik Rønnow.

Trods de mange fravær forsikrede Brøndbys cheftræner Thomas Frank dog, at han stillede med det bedst mulige hold.

- Med blot 10 dage til Superliga-start og forhåbentlig flere spændende udfordringer i Europa har vi brug for at finpudse formen og optimere detaljerne så meget som muligt.

- Fokus er især på at lykkes med vores offensive mønstre og løb, som vi har arbejdet hårdt på gennem det seneste stykke tid.

- I tillæg er der også point på spil til Danmarks europæiske regnskab, og det forlød, at næsten halvdelen af tilskuerne på stadion var medrejsende Brøndby-fans.

- Derfor stiller vi det stærkest mulige hold på dagen uden at løbe unødig risiko rent fysisk, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

I næste runde skal Brøndby møde den bulgarske fodboldklub Beroe, der samlet slog Klaipedos Atlantas fra Litauen 5-1.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip