Brøndby-stjernes eks-kone ramt af tragedie

Brøndby-spilleren Khalid Bouhlarouz har to børn i Hamburg, hvor de bor med moderen Sabia, og de skulle for nylig have haft en halvsøster, men sådan gik det ikke. Det blev i stedet til en personlig tragedie.

For godt halvanden uge siden aborterede Sabia i femte måned, og det er først for et par dage siden, at hun klædt helt i sort har vist sig udenfor sin nye families store villa i Hamburg.

Her bor hun sammen med HSV-stjernen Rafael van der Vaart, som var far til det døde pigebarn.

Van der Vaart og Bouhlarouz har spillet sammen på det hollandske landshold, og Sabia fandt sammen med den venstrebenede playmaker, efter at denne var blevet forladt af modellen og tv-kendissen Sylvie van der Vaart.

Khalid Bouhlarouz med øgenavnet Kannibalen holder nu juleferie – efter at være blevet indberettet for at skulle have spyttet på Sønderjyskes Johan Absalonsen -  og er sikkert i nærheden af den nordtyske hansestad.

Forsvarsklippen har tidligere fortalt, at en del af forklaringen på klubskiftet til Brøndby hang sammen med den relativt korte afstand mellem København og Hamburg, hvor han så kunne komme tættere på sine to børn.

Mens Brøndby overvintrer på en fjerdeplads i den danske Superliga, ser det noget mere trangt ud for Rafael van der Vaart og HSV, der kun er fem point over nedrykningstregen i Bundesligaen.

Hollænderen sad af ”private årsager” over i det skuffende 0-1 nederlag hjemme mod Augsburg, men vendte – uden udbytte – tilbage i 3-1 nederlaget ude mod Bayern München. Lørdag afvikles sidste efterårsrunde med hjemmekamp mod Bo Svenssons Mainz.

 

Dagens Gossip