Brøndby-stopper efter 1-1: Verdens værste følelse

Brøndby spillede en glimrende kamp og dominerede i 85 minutter, da de søndag havde OB på besøg i Superligaen.

Men de blågule glemte at snøre sækken undervejs, og det udnyttede OB til at udligne til slutresultatet 1-1 i to minutters overtid.

Skuffelsen var efterfølgende tydelig hos Brøndby-spillerne.

- Det er verdens værste følelse. Vi dominerede i stort set hele kampen og kørte dem ud af brættet i første halvleg. Og så scorede de i overtiden. Det er til at brække sig over. Vi skulle bare have lukket kampen tidligere, så var det aldrig sket, siger forsvarsspilleren Dario Dumic.

Brøndby har inklusiv sine europæiske kampe ikke vundet i fire kampe i træk, men Dumic er ikke specielt bekymret.

- Det er intet i vejen med vores spil. Vi spillede mod OB den bedste første halvleg i rigtigt lang tid. Isoleret set er resultaterne ikke med os, men vi viste, at vi er et godt fodboldhold, og vi skulle have taget de tre point. Spillemæssigt er det klart med pil op, siger Dumic.

Cheftræner Thomas Frank ærgrer sig ligeledes stort over resultatet, men vælger at tage de mange positive takter med videre i sit arbejde.

- Hvis vi bliver ved med at komme til det samme antal chancer som mod OB, så har vi spillere som Ariel Nunez, Simon Makienok og Johan Elmander, der er garant for et vist snit. Det mister de ikke over natten.

- Vi skal slide for tingene i øjeblikket, men kan vi blive ved at spille på det her niveau, venter der os mange point. Og de kloge mennesker siger jo, at held og uheld går lige op over en sæson, siger Thomas Frank.

Brøndby får næste søndag besøg af Sønderjyske.

/ritzau/

 

Dagens Gossip