Brøndby-talenter er i hård konkurrence

Der er kamp om pladsen som venstreback i Brøndby. Riza Durmisi var fast mand på pladsen i efteråret, men fra forårets start var han blevet overhalet af Patrick da Silva.

I søndagens startopstilling mod FC Vestsjælland var rollerne igen byttet rundt. Durmisi var på banen, mens da Silva var på bænken.

- Riza havde i hvert fald overhalet Patrick til kampen mod FC Vestsjælland. Patrick har leveret nogle rigtig gode kampe i foråret, men jeg har savnet toppræstationen, siger træner Thomas Frank.

- Jeg har savnet lidt mere offensiv gnist fra ham, og når jeg hele tiden har sagt, at konkurrencen mellem de to var tæt, var momentet til at skifte nu.

Brøndby vandt søndagens kamp med 4-0, men Durmisi blæste ikke Brøndby-træneren omkuld.

- Jeg har en okay fornemmelse af Riza, men det er ikke sådan, at jeg sidder tilbage og siger 'wow' efter hans præstation. Så ugen må vise, hvem der starter mod OB, siger Frank.

Riza Durmisi er meget tilfreds med, at han var tilbage fra start og regner med genvalg mod OB næste søndag.

- Jeg har gjort det godt til træning og har ikke givet op. Den bedste mand spiller, så når jeg spillede mod FC Vestsjælland, må det være et tegn på, at jeg er den bedste lige nu, siger Durmisi.

- Og når vi så vandt og holdt nullet, kan jeg kun forestille mig, at jeg også spiller næste kamp.

Det er ikke kun i Brøndby, at de to unge backs slås om pladsen. De er begge i spil til Danmarks trup til U21-EM, en turnering Durmisi meget gerne vil opleve.

- Der er ingen tvivl om, at jeg sigter mod EM. Jeg går 100 procent efter at komme med, men det kræver gode præstationer i Brøndby. Det her var et lille step på vejen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip