Brøndby-træner: Daniel Agger er med i truppen

En muskelskade i baglåret har generet Brøndby-spilleren Daniel Agger, siden han måtte udgå af landsholdstræningen for en uge siden og missede Danmarks 2-1-sejr hjemme over Armenien.

Siden da har der været fremgang at spore hos Agger, beretter Brøndby-træner Thomas Frank og fortæller også efter lørdagens afsluttende træning, at den danske landsholdsanfører er med i truppen til søndagens kamp mod Randers FC.

- Agger er med i truppen, men den endelige beslutning om, hvorvidt han spiller, bliver først truffet i morgen, siger Thomas Frank til tv3sport.dk og tilføjer:

- Han trænede med i dag og var også med i spillet, og der er i hvert fald klar fremgang.

Derudover fortæller Brøndby-træneren, at han regner med, at den finske angriber Teemu Pukki, der er lejet i Celtic, får debut mod Randers.

Da Brøndby i slutningen af sommerens transfervindue sikrede sig 29-årige Agger i Liverpool, kom der for alvor gang i billetsalget til de blågules opgør mod Randers.

Der er udsolgt og ventes over 25.000 tilskuere på Brøndby Stadion. Søndagens kamp fløjtes i gang klokken 17 - med eller uden Agger.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip