Brøndby-træner frygter Sønderjyskes dødbolde

Brøndby har holdt målet rent de seneste tre kampe, og for at det skal det ske igen søndag på udebane mod Sønderjyske, så skal de blågule have styr på Sønderjyskes dødbolde.

Det siger Brøndby-træner Thomas Frank til klubbens Youtube-kanal.

- Vi har forberedt os på en anden type kamp, end den vi havde mod FCK. Vi har fokus på at lukke ned for deres farlige våben på standarder og deres kvaliteter i det direkte spil. Det bliver en åben kamp, og det bliver en svær kamp at spille.

- Vi ved, det er svært at spille ude mod Sønderjyske, hvor vi har haft det svært før, og det bliver en kamp, hvor vi i perioder vil komme under tryk. Men jeg forventer også, at vi i lange perioder vil dominere kampen, siger Thomas Frank.

I marts besøgte Brøndby også Haderslev i DBU Pokalens kvartfinale. Her tabte Brøndby 2-4.

Mandag spillede Brøndby 0-0 mod FC København, og i forhold til den kamp skal Alka Superligaens nummer fire skabe flere chancer, hvis klubben skal have tre point med hjem til den københavnske vestegn.

- Vi har også fokus på selv at skabe flere chancer, og hvordan vi kan være endnu dygtigere og skarpere på den sidste tredjedel. Det er mønstrene, positionerne og to-tre områder, hvor vi kan gøre ondt på Sønderjyske, siger Thomas Frank.

Til kampen må Brøndby-træneren undvære landsholdsanfører Daniel Agger og rutinerede Johan Elmander, der begge har karantæne. Thomas Kahlenberg er desuden tvivlsom til opgøret. Midtbanespilleren sad mandag over kampen mod FC København.

/ritzau/

Dagens Gossip