Brøndby-træner fuld af selvtillid inden afgørende derby

Knap halvvejs i sæsonen står Brøndby søndag over for en kamp, der potentielt kan afgøre, om der i denne sæson kan drømmes om guld på Vestegnen.

For selvom sæsonen stadig er ung, så kan Brøndby med en sejr over FCK mindske afstanden op til netop københavnerne til tre point. Og hos Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, er selvtilliden stor inden opgøret.

- Vi har en stor tro på tingene, og vi har været stabile over et langt stykke tid. Vi er blevet bedre og bedre spillemæssigt, og vi slog jo også FCK sidst, vi mødte dem.

- Vi spiller på hjemmebane ligesom sidst, hvilket altid giver noget ekstra for os, siger han.

Thomas Frank er godt tilfreds med, at den jamaicanske nyerhvervelse Rodolph Austin har leveret en række gode præstationer på det seneste, samtidig med at anfører Thomas Kahlenberg også er tilbage fra en skade.

Træneren kan da også glæde sig over, at Brøndby de seneste 11 kampe har hentet 24 point, hvilket er flest af alle hold i Alka Superligaen. Pointene har været hårdt tiltrængte efter en forfærdelig sæsonstart med nederlag i de tre første kampe.

Brøndby har inden New Firm-opgøret seks point op til FCK, der indtager førstepladsen med 30 point. Det er derfor en afgørende kamp, hvis Brøndby vil holde sig til i toppen.

Det er også noget, der giver arvefjendeopgøret ekstra krydderi, siger Thomas Frank.

- For fansene betyder det rigtig meget. For os handler det om, at den her kamp skal vi vinde. At det så altid betyder noget særligt at spille mod FCK, det gør jo bare, at der er ekstra meget tænding på, lyder det fra Brøndby-træneren.

Opgøret mellem Brøndby og FCK sparkes i gang på Brøndby Stadion klokken 18.

/ritzau/

 

Dagens Gossip