Brøndby-træner: Kigger ikke på tabellen

Der er store forventninger til Brøndby i denne sæson, hvorfor den øjeblikkelige syvendeplads med 11 point efter ni kampe er utilfredsstillende. Brøndby-lejren mener dog, der er fremgang at spore, og at pointene snart kommer ind på kontoen.

Cheftræner i Brøndby, Thomas Frank, vælger at fokusere på den positive, offensive indsats i søndagens 2-2-kamp i Esbjerg, frem for at kigge på tabellen.

- Der er ingen grund til at se for meget på tabellen. Vi holder øje med præstationerne, for så kommer pointene stille og roligt, og så rykker vi op i tabellen, hvor vi hører til, siger Thomas Frank.

Specielt offensivt har Brøndby været udfordret i de seneste kampe med manglende scoringer, men det går den rette vej, mener cheftræneren.

- Relationerne bliver bedre og bedre. Johan Elmander og Teemu Pukki fandt hinanden godt i Esbjerg, og spillet var flydende og besad et godt flow, synes jeg, siger Thomas Frank.

Midtbanespilleren Thomas Kahlenberg er heller ikke tilfreds med pointudbyttet af sæsonens første ni kampe, men fokuserer ligesom sin cheftræner heller ikke alverden på tabellen.

- Vi kigger på vores eget spil og den måde, vi ønsker at spille fodbold på. Niveauet på det her hold er højt, og når vi begynder at ramme det oftere, så vinder vi også de fleste kampe, er jeg sikker på, siger Thomas Kahlenberg, og tilføjer dog om placeringen:

- Det er jo selvfølgelig resultatfodbold, og vi kan se, at FC Midtjylland er stukket af, men vi møder alle hold flere gange endnu, så vi ser fremad, siger Thomas Kahlenberg.

Brøndbys næste mulighed for at hale ind på topholdene består af en hjemmekamp mod de danske mestre og pokalvindere fra AaB.

/ritzau/

 

Dagens Gossip