Brøndby-træner: Spændende spiller med enormt potentiale

Der var et nyt ansigt på Brøndbys træningsbane torsdag formiddag. Den 21-årige kantspiller Elba Rashani er skiftet til Vestegnen på en fireårig kontrakt, og efter træningen var klubbens cheftræner Thomas Frank rosende over for truppens nye medlem.

- Han kan bidrage med fart, individuelle kvaliteter én mod én, gode indlæg, forhåbentlig en masse assists, og så har han en evne til at score mål, som skal videreudvikles.

- Vi ser en meget spændende spiller med et enormt stort potentiale, som har alle de kvaliteter, der skal til for at blive denne her wing med assists og mål i sig.

- Det har han arbejdet hårdt på igennem de sidste par år, og i det sidste halve år har han virkelig taget et skridt i den rigtige retning i forhold til mål og assists, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Cheftræneren fortalte ligeledes om de blågules ambition om at have en konkurrencedygtig trup med "dobbeltposition på alle pladser".

Han ville derfor gerne ville have en ekstra kantspiller ind til at supplere Alexander Szymanowski, Ferhan Hasani og Andrew Hjulsager.

/ritzau/

 

Dagens Gossip