Brøndby udlejer norsk forsvarsflop

Forsvarsspilleren Fredrik Semb Berge skifter til tippeligaklubben Molde FK på en lejeaftale, der gælder resten af 2015.

Det skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Fredrik Semb Berge blev hentet til Brøndby i sommeren 2014, hvor der var store forventninger til nordmanden, som også startede inde i begyndelsen af denne sæson.

Han fik aldrig sit spil til at fungere og måtte pludselig se sig nede som fjerdevalg i Brøndbys midterforsvar, efter at klubben blandt andet hentede Daniel Agger hjem fra Liverpool.

Derfor glæder det Brøndby, at klubben nu kan sende Semb Berge videre.

- Vi har i det overståede transfervindue haft som mål at trimme vores trup. Med det mål for øje, og da Fredrik Semb samtidig har været eftertragtet i andre klubber, har vi efter samråd med spilleren besluttet at give ham mulighed for at komme til Molde.

- Vi håber han kan få gang i sit spil og forhåbentlig opnå mere spilletid, end det ville være tilfældet her i klubben, siger Brøndbys sportsdirektør Per Rud.

Han fortæller samtidig, at det var nordmandens eget ønske at vende tilbage til Norge trods bejlere fra andre lande.

Brøndby har nu blot en ofte skadeplaget Daniel Agger samt Dario Dumic og Martin Albrechtsen til pladserne i centerforsvaret, men det bekymrer ikke Per Rud.

- Trods Sembs afgang er vi fortrøstningsfulde omkring situation i forsvaret.

- Vi har stor konkurrence på vores back-positioner, vi har tre stærke, deciderede stoppere, og så har vi i Martin Ørnskov en alsidig spiller, der også sagtens kan løse opgaven som midterforsvarer, siger Per Rud.

Frederik Semb Berge scorede et mål for Brøndby i Superligaen. Det faldt i udekampen mod FC Nordsjælland 31. august.

/ritzau/

 

Dagens Gossip