Brøndby udskifter udskældt græstæppe til sommer

I Brøndbys forventninger til regnskabsåret for 2015 er der sat penge af til renoveringen af banen på Brøndby Stadion.

Det fremgår af årsregnskabet for 2014, som blev offentliggjort onsdag.

Græstæppet har siden efteråret været udsat for massiv kritik, fordi banen mere lignede en jordbane end en fodboldbane med græs på.

Til sommer bliver det udskældte græs udskiftet, siger direktør Jesper Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Vi har vendt alle sten i forsøget på at få udbedret banen hurtigst muligt og få igangsat en løsning, der også holder på den lange bane.

- Det er nu lykkedes os at sammensætte en tidsplan for banerenoveringen, der kan afvikles i den kommende sommerpause. Rent økonomisk inkluderes banerenoveringen i vores 2017-plan, siger Jesper Jørgensen og tilføjer:

- Der er ingen tvivl om, at banen i de sidste måneder har været en stor sten i skoen, så vi ser frem til at få løst problemerne én gang for alle til sommer.

- Det er klart, at Brøndby IF skal have en stadionbane, vi kan være stolte af, og som er befordrende for den type fodbold, vi praktiserer.

- Indtil renoveringen kan blive foretaget til sommer, forventer vi, at banens kvalitet vil stige, efterhånden som foråret og væksten tager fat.

Brøndby oplyser, at klubben siden efteråret har haft eksterne eksperter til at undersøge banen. Og det har nu resulteret i, at banen i den kommende sommerpause bliver omlagt.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip