Brøndby udskyder generalforsamling efter procedurefejl

12/04/2016 12:25

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Onsdag skulle der afholdes ordinær generalforsamling i selskabet bag fodboldklubben Brøndby IF, men en procedurefejl i indkaldelsen betyder, at klubben må udskyde generalforsamlingen til 10. maj.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside tirsdag.

- Grunden til den ændrede dato for afholdelse af den ordinære generalforsamling er, at Brøndby IF har konstateret, at den ordinære generalforsamling, som ellers var meddelt via selskabsmeddelelse til fondsbørsen, via Brøndby IF's hjemmeside og pr. brev og mail til de aktionærer, som har bedt om dette, til at blive afholdt den 13. april 2016, desværre ikke er blevet rettidigt anmeldt til Erhvervsstyrelsen på grund af en procedurefejl.

Udskydelsen af generalforsamlingen betyder også, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, som har meddelt, at han stopper som formand, får lov til at sidde en lille måneds tid ekstra på posten.

Fejlen i indkaldelsen er sket hos Brøndbys administrerende direktør, Jesper Jørgensen, som beklager udskydelsen.

- Først og fremmest må jeg tage procedurefejlen og den manglende anmeldelse om generalforsamlingen til Erhvervsstyrelsen på min kappe. Det er en simpel procedure, som jeg har overset, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det er aldrig sket før i min tid i klubben, og det er så banal en fejl, at det bare ikke må ske, siger han.

Onsdagens generalforsamling er dermed aflyst, men klubben agter fortsat at præsentere den nye strategi, som skulle have været præsenteret på generalforsamlingen onsdag.

- Lige så ærgerlig jeg er over procedurefejlen i forhold til generalforsamlingen, lige så meget glæder jeg mig over, at vi kan offentliggøre vores nye strategi i morgen (onsdag, red.) som planlagt, siger Jesper Jørgensen.

Strategien vil blive præsenteret af Jesper Jørgensen og sportsdirektør Troels Bech onsdag eftermiddag.

/ritzau/