Brøndby vinder blot for anden gang på udebane

22/03/2015

FC Vestsjælland-keeper Thomas Mikkelsen stod en flot kamp med flere stærke redninger, men han kunne ikke forhindre gæsterne fra Brøndby i at vinde søndagens kamp i Alka Superligaen med 1-0.

Godt nok var Brøndby favorit inden kampen, fordi udeholdet bejler til medaljer, mens Slagelse-klubben ligner en nedrykker, men Brøndby har på udebane været skidt kørende i denne sæson.

Blot én sejr og sølle fem point i alt i 10 udekampe var udbyttet for Brøndby inden turen til Slagelse, så en Brøndby-sejr var ikke givet på forhånd.

Men sæsonens anden udesejr blev sikret med Christian Nørgaards 1-0-mål kort før pausen.

FC Vestsjælland - som er uden sejr i de seneste 10 ligakampe, som har budt på ni nederlag - spillede ellers en fornuftig kamp.

Hjemmeholdet havde især i første halvleg fine muligheder, men blandt andre den græske angriber Apostolos Vellios måtte se sit forsøg reddet på målstregen.

Brøndby var også farlige, og inden 1-0-målet kunne Ferhan Hasani have scoret, men Thomas Mikkelsen leverede en flot redning.

Det gjorde Vestsjælland-keeperen også, da Christian Nørgaard udfordrede ham kort tid før selve 1-0-målet.

Kort efter pausen sendte Brøndbys Teemu Pukki et skud af sted, men den finske angriber måtte se Thomas Mikkelsen få en hånd på bolden, så den røg på stolpen.

Hjemmeholdet jagtede forgæves en udligning, men Brøndby holdt fast og er godt med i kampen om bronze.

FC Vestsjælland har hele 10 point op til OB, der er placeret lige over nedrykningsstregen.