Brøndbyfans er sigtet for at male BIF på belgiske busser

Seks Brøndbyfans er blevet sigtet for at bemale to belgisk indregistrerede turistbusser ved et hotel i Hvidovre natten til den 7. august. Busserne fik også buler, og deres ruder blev knust.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at de seks mænd er sigtet for groft hærværk og for medvirken til groft hærværk. Ifølge politiet er de seks mænd dem, som politiet foreløbig har identificeret. Der kan komme flere sigtelser i sagen.

- Vi mener, at der var flere om hærværket, så der kan komme flere sigtelser i sagen, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby, Københavns Vestegns Politi.

De to busser holdt uden for Scandic Hotel på Kettevej i Hvidovre, da de blev overmalet med tags som BIF og D43.

BIF står formentlig for Brøndby IF, men busserne havde ikke relationer til en kamp mod det belgiske fodboldhold FC Brugge, som skulle spilles om aftenen den 7. august. Busserne var lejet til at køre asiatiske turister, oplyser politiet.

De seks sigtede er mellem 16 og 33 år og fra Næstved, Ringsted, København, Hvidovre, Ballerup og Taastrup. De har alle relation til en Brøndby-fangruppe, oplyser politiet.

Ud over straffesagen venter der dem et erstatningskrav på et par hundrede tusinde kroner.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip