Brøndbyfans truer politiet til at løslade anholdte

En række Brøndbyfans pressede fredag aften to betjente til at løslade anholdte tæt på klubhuset "Hytten" på Københavns Vestegn.

Episoden begyndte klokken 20.47, da en patrulje med to mand kom forbi klubhuset og så fire personer i slåskamp, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- De skilte dem ad, men der er en kollega, som bliver væltet om kuld, og det gearer op, så de må sprøjte med peber. Men en vrister sig fri og løber ind i klubhuset, hvor der er omkring 100 personer, siger vagtchef Kim Madsen til Ritzau.

Den flygtede person får en række Brøndby-fans med ud på gaden, hvor flere fans presser de to betjente tilbage.

- Mange fans kommer ud og kaster med sten og presser kollegerne, som må løslade de anholdte. Vi tilkalder derfor forstærkning fra Midtsjælland, Nordsjælland og København, fortæller vagtchefen.

En betjent bliver ramt af en sten på hånden, men han er umiddelbart uskadt.

Der er ingen anholdte på nuværende tidspunkt. Politiet ved dog, hvem de første fire i slåskamp er, og de vil nu finde dem, så de kan afhøres.

Politiet er ekstra opmærksomme på fodboldfansene, da Brøndby IF og FC København skal spille kamp i Superligaen på søndag. Fraktioner blandt klubbernes fans har tidligere været i slåskampe før og efter fodboldkampe mellem klubberne.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip