Brøndbys derby-matchvinder vil spille hver weekend

Søndag var han med fra start og blev matchvinder i Brøndbys 1-0-sejr hjemme over FC København i Alka Superligaen.

Men generelt set har denne sæson kun budt på få kampe i Brøndbys startellever for midterforsvareren Martin Albrechtsen.

- Sidste år blev jeg stille og roligt kørt ud som reserve. Det tog nogle måneder, før jeg accepterede det fuldt ud. Ikke at jeg har accepteret det, jeg synes stadig, at jeg bør spille hver weekend.

- Men konkurrencen er hård, og marginaler afgjorde, at jeg spillede mod FCK. Det må man tage med, sådan er det at være professionel.

- Men selvfølgelig vil jeg gerne spille hver weekend, siger den tidligere landsholdsspiller, der er i gang med sin fjerde sæson i Brøndby.

Martin Albrechtsen slog for efterhånden mange år siden igennem hos AB, og efter to et halvt år i FCK blev han i sommeren 2004 solgt til Premier League-klubben West Bromwich.

Efter ophold hos Derby og senere FC Midtjylland røg han for tre år siden videre til Brøndby.

Martin Albrechtsen er blevet 35 år, men han går ikke ned på fysikken.

- Det handler om at tænke over sin krop og lade være med at spise burgere hver dag. Men det kommer naturligt, jeg holder mig skarp og fit.

- Jeg synes ikke, jeg kan mærke, at jeg er ved at være oppe i årene. Så længe lysten er der oven i hovedet, så følger kroppen med, siger han.

Midterforsvarerens kontrakt med Brøndby udløber næste sommer, og han ved ikke, hvad der skal ske til den tid.

- Jeg kan godt mærke, at det ikke er det sjoveste at sidde på bænken. Vi må se til foråret, hvad jeg skal, siger Martin Albrechtsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip