Brøndbys Frank brød forbandelser: Det er sindssygt fedt

Træner Thomas Frank var en glad mand, da Brøndby søndag indledte forårssæsonen med en sejr på 1-0 over Hobro.

I sjette forsøg som Brøndby-træner var det første gang, han indledte en halvsæson med tre point. Det hæftede han sig særligt ved.

- Det er sindssygt fedt. Jeg kan slet ikke fatte, at vi ikke har vundet den første kamp før. Det er fuldstændigt vanvittigt. Det føles meget godt at vinde den første kamp, kan jeg fortælle jer, siger Thomas Frank.

Samtidig brød Brøndby forbandelsen mod Hobro, der i de fire foregående indbyrdes møder har vundet alle med sammenlagt 8-0.

- Vi har mødt dem på nogle tidspunkter, hvor de var stærkere end os. Man bør jo ikke tabe til et hold fire gang i træk, når alle vurderer, at vi er stærkere end dem. Jeg synes, vi fik vist, at vi er bedst i dag over 90 minutter.

- Det var rart at komme foran for en gangs skyld. Det gør det nemmere at åbne tingene op. På en vinterbane mod et hold med fem mand i forsvaret gjorde vi mange ting rigtigt ved at spille ned bag dem, siger Brøndby-træneren.

Han gav debut til den polske angriber Kamil Wilczek, der kvitterede ved at blive matchvinder efter 65 minutter.

- Han er i boksen hele tiden og udfordrer hele tiden modstanderne fysisk. Han kommer til afslutninger, og når han får bedre forståelse for de andre, bliver det endnu bedre.

- Vi har bevidst spillet med ham hver gang i opstarten, selv om det ikke har set fremragende ud. Men vi synes, han ser rigtig ud. Hans bevægelser er rigtige, og han dukker op de rigtige steder. Jeg håber, målet giver selvtillid, siger Frank.

Målscoreren selv var glad for debuten.

- Det var et vigtigt øjeblik for mig. Det er vigtigt at komme godt i gang i en ny klub. Så jeg er meget glad for målet. Vi var bedre end Hobro, og vi burde have vundet større, siger Kamil Wilczek.

Med sejren ligger Brøndby nummer fire side om side med nummer tre Sønderjyske, der også har 32 point for 19 kampe. Netop de to hold tørner sammen på søndag. Forinden spiller Brøndby pokalkvartfinale mod Skive på onsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip