Brøndbys nye formand: Giv mig noget tid

Brøndbys nyvalgte formand, storaktionæren Jan Bech Andersen, beder om tid, før han kommer med de store udmeldinger om klubbens fremtid.

På torsdagens generalforsamling fik forretningsmanden sine egne folk ind i bestyrelsen og blev lidt senere konstitueret som formand.

- Nu er jeg kommet tættere på klubben som aktionær og har lyst til at trække i arbejdstøjet bestyrelsesmæssigt, siger Jan Bech Andersen.

- Jeg er glad for at være blevet valgt til formand, men også ydmyg over for opgaven, tilføjer han.

Rigmanden har blandt andre hevet Dansk Boldspil-Unions tidligere generalsekretær Jim Stjerne Hansen, tidligere Nordea-topchef Thorleif Krarup, Morten Albæk fra Vestas og Jesper Møller fra Toms med sig ind i Brøndbys bestyrelse.

- Jeg har fået muligheden for at samle et rigtigt spændende hold med en vifte af spidskompetencer. Jeg kan lære en masse selv, og den mulighed ville jeg ikke sige nej til, siger Brøndby-formanden.

Klubben kom ud af 2013 med et underskud på 39,7 millioner kroner, og forventningerne til 2014 lyder på et underskud på samme niveau.

Jan Bech Andersen mener endnu, at det er for tidligt at tale om, hvad den nye bestyrelse vil gøre for at forbedre forretningen i Brøndby.

- Vi blev valgt for en halv time siden, og vi skal have ro nu. Alle de nye bestyrelsesmedlemmer skal også have aktindsigt i alt, hvad der vedrører Brøndby.

- Vi skal trække i kedeldragten og arbejdstøjet, gøre vores bedste og fortsætte den positive udvikling, der er i klubben, siger Jan Bech Andersen.

Brøndby har stillet sig uden for en kommende tv-aftale med de øvrige superligaklubber, og heller ikke på det punkt har han noget at tilføje.

- Svaret er det samme. Lad os få aktindsigt, og så kigger vi på det.

Jan Bech Andersen afløser Aldo Petersen som formand i Brøndby.

/ritzau/

 

Dagens Gossip