Brøndbys sportschef: Skelettet er på plads i Brøndby

Superligaklubben Brøndby præsenterede mandag Daniel Agger som klubbens nye krumtap i forsvaret i de kommende to sæsoner.

Desuden blev der i skyggen af Agger også hentet en 21-årig islandsk angriber ved navn Holmbert Fridjonsson på en etårig lejeaftale.

Det betyder dog ikke, at Brøndby er færdig med at handle i sommerens transfervindue, som udløber mandag ved midnat.

- Det er vi ikke nødvendigvis. Det bliver jeg nødt til at sige. Det bliver nogle hektiske timer. Vi har nogle spillere, som måske skal ud, og vi har nogle spillere, som måske skal ind. Men det er ikke givet, der sker mere.

- Det er ikke sikkert, at vi har lavet den sidste handel, siger Brøndbys sportschef Per Rud.

Med købet af Agger hos Liverpool kan der blandt andet spekuleres i, at en af øvrige centrale forsvarsspillere i klubben vil blive udlejet eller skifte væk fra Brøndby.

Det kan også tænkes, at Brøndby stadig er for tyndt besat i angrebet efter salget af Simon Makienok. Men det vil Per Rud ikke afsløre.

- Jeg vil ikke snakke positioner, for så længe der både er ind- og ud-muligheder, så kan tingene rykke sig hvert 10. minut.

- Jeg vil godt sige så meget, at skelettet i denne krop nu er på plads. De vitale organer er på plads, lyder det fra Per Rud.

Fridjonsson er hentet i den skotske storklub Celtic, hvor han ikke var tiltænkt en stor rolle i denne sæson. Men der er krummer i knægten, understreger Per Rud.

- Det er en Simon Makienok minus et par år. Det er profilen på ham. Her har vi en spiller, som i disse rammer kan nå op på allerhøjeste niveau.

- Det ved man dog aldrig, når man har med så ung en spiller at gøre, som ikke har spillet kontinuerligt på højeste niveau. Det er en spiller, som vi tror rigtigt meget på, siger Per Rud.

Brøndby har sikret sig en købsoption på Fridjonsson, hvis han gør det godt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip