Bror og søster har været et par i 20 år - og de har vidst det hele tiden

Tom og hans søster Lena har været i et parforhold i over 20 år.

Det er ulovligt i deres hjemland, Østrig, men han har fortalt historien til Vice

Interviewet foregik over Skype. Han var iført hat og solbriller. Både af hensyn til, at parrets forhold er ulovligt, men også fordi han har mødt så megen modstand omkring forholdet.

- Jeg er bange for, at folk vil synes jeg er ulækker, siger Tom.

De to søskendes forhold har ligget og ulmet siden barndommen.

- Jeg begyndte at få følelser for hende, da vi begge kom i puberteten. Hun blomstrede. Nogle gange ville jeg se på hende, når hun tog tøj på på sit værelse, og jeg skammede mig altid bagefter, forklarer han.

En dag, hvor de havde fået lidt at drikke, gav de efter.

- Hun kiggede op på mig og spurgte, hvorfor andre mænd ikke kunne være mere som mig, forklarer Tom.

Det var der, det skete. Tom følte sig sikker på, at han og Lena ikke kun var søskende. Hun lænede sig ind og kyssede ham. Han skubbede hende væk og spurgte, hvad helvede, de havde gang i. Hun begyndte at græde.

De følgende dage var tortur. Hans tanker kredsede ikke om andet.

- Det stor klart for mig, at Lena og jeg altid har flirtet. Jeg plejede at se det som en joke, men det kan det ikke have været. Alle de mærkelige situationer stod pludselig krystalklart, siger han.

Læs også: Far og datter får barn sammen - nu kæmper de mod myndighederne

Eksempelvis har Lena senere fortalt, at hun ville lade sin dør stå åben med vilje, så han kunne se hende uden tøj på i sit værelse.

Flyttede langt væk
Efter Tom og Lena blev kærester, flyttede de ud af forældrenes hus og langt væk fra alle, de kendte. I dag bor de sammen i en lejlighed i Tyskland.

Deres venner tror, de er gift. Da Lena fødte deres fælles barn, sagde hun til myndighederne, at faderen var ukendt. De ville ikke løbe nogen risiko.

- Jeg vil på ingen måde lade dem sætte mig i fængsel og tage min familie fra mig, siger Tom.

Selvom parret har været sammen i over 20 år - og i dag har et barn sammen - må de stadig gå stille med dørene. Incest mellem søskende kan give fængselsstraf. Det forstår Tom ikke.

- Siden hvornår er væmmelse grund nok til at sende folk i fængsel? Ingen ville nogensinde sende andre i fængsel for at have sex med en kage, bare fordi andre fandt det ulækkert, siger han og tilføjer:

- Jeg ville forstå det, hvis du sagde til mig ‘Du skal i fængsel, fordi du sætter dit barn i fare’. Men mit barn er rask, og min kone og jeg elsker hinanden frivilligt. Derfor gælder ingen gode grunde til at straffe os.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip