Brrrr: Det bliver en kold weekend

Synes du, det virker en anelse koldt i dag, så kan du overveje at finde uldundertøjet frem pronto.

I dag er temperaturen mellem 1 og 4 graders varme, og du kan forvente sne, slud og meget lidt sol. Vinden er i dag jævn til hård omkring sydvest, og ved kysterne vil der opleves stedvis kuling. Men det bliver værre…

I aften og i nat vil snebyger efterhånden kun opleves lokalt, og temperaturen falder til ned mellem frysepunktet og tre graders frost.

Uldundertøjet kommer på banen, fordi de følgende dage; fredag, lørdag og søndag bliver koldere end i dag.

Fredag vil temperaturen de fleste steder i landet ligge mellem nul og to graders varme. I vest vil der være lidt sol, men ellers præges landet af slud og snebyger.

Lørdag bliver skyet med stedsvis sne eller snebyger, og temperaturen er ligesom fredag nul til to grader. Natten bliver kold: DMI forventer temperaturer mellem to og syv graders frost.

Søndag fortsætter kulden med dagtemperaturer på mellem en og fire graders varme. Vestjylland oplever lunest vejr. Natten bliver igen kold: Helt ned til 10 graders frost er at forvente i Jylland, mens resten af landet vil ligge på nul til fem graders frost.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip