Brudekjole fik lam kvinde til at gå

Et biluheld var for seks år siden skyld i, at Gina Giaffoglione blev lam fra navlen og ned. Men til hendes bryllup den 18. september, var hun trods sin lammelse i stand til at gå med sin far under armen. 

Det skriver huffingtonpost.com.

Da hendes kæreste friede, begyndte træningen efter de mange år i kørestol. Hendes krop skulle igen lære, hvordan den skulle stå oprejst, og det tog mange måneder - men det lykkedes.

Læs også: Grædende brud danser med sin døende far på hospitalet

- Jeg sagde til hende, at uanset hvordan vi skulle gøre det, gående eller rullende, så skulle vi nok komme flot ned ad gulvet. Det har altid været hendes drøm, udtaler Gina Giaffogliones far til 7KETV.

Men den tidligere gymnast besluttede sig for at gå i skarp træning, så hendes far ikke skulle skubbe hende i kørestolen til hendes bryllup. Hendes krop skulle igen lære, hvordan den skulle stå oprejst, og det tog mange måneder - men det lykkedes.

- Før uheldet tænkte jeg ikke over, at jeg kunne bruge mine ben. Det gør man jo ikke - det gør ingen, fortæller Gina Giaffoglione.

Læs også: Brudgom overraskede brud med utroligt danseshow

Det var en sensation, at hun igen fik følelsen tilbage i benene og kunne overraske både sin kommende mand, John Springhower, og ikke mindst resten af bryllupsgæsterne,
da hun gik ved sin fars side for at blive viet til manden i sit liv.
 

 

 

Dagens Gossip