Brug Facebook til at vælge sidemand i flyet

Næste gang  du flyver med Finnair, så har du mulighed for at lære din sidemand lidt bedre at kende. Flyselskabet har introduceret en service, som forbinder Facebook-profiler med sædeoversigten i flyet, så du kan se, hvem du flyver sammen med og se nærmere på deres profiler. Det skriver comon.dk.

Den nye service giver også mulighed dele informationer om din afgang med dine Facebook-venner.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Mange vil gerne fortælle deres venner på Facebook, hvor de rejser hen. Vi ville gøre det lidt lettere og samtidig tilføje noget værdi i check-in-processen for dem, der vil se, hvem de rejser med og har lyst til at møde nye mennesker, siger Finnairs chef for sociale medier, Aku Varamäki.

Det hollandske flyselskab KLM er en lignende service kaldet "Meet and Seat," hvor du kan vælge, hvor i flyet du vil sidde ud fra oplysninger fra sociale medier. Tanken er, at du vælger en sidemand med samme interesser, så I har noget at tale om under turen.

Andre flyselskaber har den modsatte strategi. Hos Air New Zealand, AirAsia X og Vueling kan man betale for at blive placeret ved et tomt sæde. Så er der i hvert fald ro på turen.

 

Dagens Gossip