Brun alarm: Landsholdsspillere på tønden med maveproblemer

Michael Lauritsen

|

04/09/2013

Dagens topnyheder

Når Venezuelas fodboldlandshold fredag spiller mod Chile, så kæmper holdet for at komme med til fodbold-VM for første gang. Men holdet er kommet i alvorlige problemer. Og det er af den latrinære slags.

20 af holdes spillere er nemlig ramt af maveproblemer.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Spillerne havde ikke en god nat, og de var ikke i stand til at træne godt, siger landstræner Cesar Farias ifølge Reuters.

Han vil ikke præcisere, hvad 'maveprobler' dækker over. Men fordi, kampen mod Chile er potentielt afgørende, så er det indiskutabelt dårligt nyt.

Venezuela er det eneste sydamerikanske hold, der aldrig har deltaget ved et VM. Med 16 point for 13 kampe ligger holdet aktuelt på sjettepladsen i den sydamerikanske kvalifikationsturnering.

Det er de fire bedste hold, der kvalificerer sig til slutrunden i Brasilien 2014. Nummer fem skal spille playoff-kamp mod nummer fem fra den asiatiske VM-kvalifikationsturnering.

Venezuela mangler tre kampe i kvalifikationen. Holdet er fem point efter Chile på fjerdepladsen. Uruguay ligger på femtepladsen, men kun på grund af en bedre målscore end venezuelanerne.