Bruno Mars hyret som konfirmationssanger

Bruno Mars kan se frem til en fed hyre for meget lidt arbejde. Han har sagt ja til at optræde ved den jødiske konfirmation, ejeren af Warner Music holder for sin datter næste år.

R&B-stjernen har selv kontrakt med datterselskabet Atlantic Records og var den russiske milliardær Len Blavatniks førstevalg til datterens bat mitzvah. Hun er storfan af Mars og sangerens honorar er et greb i lommen for hendes stenrige far.

Blavatnik har lovet Mars den nette sum af 250.000 dollars per sang, næsten 1,4 millioner kroner, og det bliver alt i alt til en ganske pæn hyre. »Bruno regner med at synge fem numre«, siger en unavngiven kilde til avisen New York Daily News.

Mars bliver akkompagneret af sit eget band, hvis løn han selv må betale ud af de millioner, den russiske oligark lægger på bordet. Til gengæld sørger Blavatnik for transporten - i privatfly.

Bat mitzvah-festen i New York er ikke den eneste specialtjans, den 28-årige sanger har skrevet ind i kalenderen for 2014. Han bliver også hovednavn ved amerikansk footballs næste store finale. Mars står for underholdningen i halvlegen, når der spilles Super Bowl i New Jersey den 2. februar.

 

Dagens Gossip